Forside          Psykoterapi          Naturterapi          Hypnoterapi          Kropsterapi          Om mig          Kontakt

Psykoterapi

Der kan være mange årsager til at konsultere en psykoterapeut. Måske oplever du, at der er noget, der ikke rigtig er på plads i dit liv. Det kan f.eks. være:

  • et uafklaret emne.
  • en udfordrende relation, du er i. 
  • en følelsesmæssig tilstand, som du ønsker at komme ud af. 
  • at du ønsker en større forståelse af dig selv.
  • en spirituel krise.
  • en uforløst sorg.
  • et traume/chok – større eller mindre. 
  • at du ønsker et bedre indre fundament i forhold til selvværd, selvrespekt, selvaccept og selvtillid.

Hvis du, uanset årsagen, kan svare ja til, at du har et ønske om, at gå ind i en proces og arbejde dig ind til kernen og årsagen, så er mine kompetencer og mit nærvær som psykoterapeut en mulighed for dig.

I den psykoterapeutiske session vil vi arbejde med en oplevelses-orienteret og klientcentreret tilgang, der tager sit afsæt i dig, som den unikke og individuelle person du er. Det betyder, at jeg forholder mig nysgerrig, undersøgende og så vidt muligt ikke fortolkende til det, du oplever, føler og tænker. Jeg sidder ikke med færdige løsninger eller svar. I stedet kan jeg facilitere og guide dig i en retning mod vækst, selvaccept, selvrespekt, selvværd og selvtillid.

Terapien er bygget op omkring elementer fra den klassiske psykodynamiske terapi med forståelse og bevidstgørelse omkring, hvad du har med dig fra opvækst, prægning fra omgivelser, livserfaringer og små og store traumer. Derudover kan en session også indeholde spirituelle og transpersonelle metoder, som drømmeterapi, tegneterapi, hypnoterapi, meditationstekniker, transpersonlig åndedrætsterapi, naturterapi og kropsterapi. Alt sammen med udgangspunkt i, hvad der gavner dig bedst, og hvor din problemstillig ligger. 

Du kan bestille tid til en session eller snak ved at sende besked eller ringe til mig. Begge muligheder finder du på kontaktsiden her

1 times terapi – 700 kr.
(dvs. 1,5 time koster 1.050 kr.)

Uanset terapiform

Facebook
Instagram