Forside          Psykoterapi          Naturterapi          Hypnoterapi          Kropsterapi           Kontakt

Om mig

Jeg inspireres og brænder for mødet med ” det som er”. Det vil sige, at jeg er nysgerrig og interesseret i mødet med mennesket i lige akkurat det, som det mennesket befinder sig i, er optaget af og lever for.

Denne passion kommer til udtryk i det klientcentrerede møde, hvor jeg har for øje for, at klienten gerne skulle føle sig set, hørt, rummet, anerkendt og empatisk forstået.

Jeg er meget optaget af det bæredygtige og naturlige potentiale i mennesket. Der, hvor celler regenererer og deler sig, og der hvor tanker og følelser er i RO, og hvor der er tryghed, tillid og vejrtrækning. At søge derhen i de iboende ressourcer, hvor mennesket igen kan trække ånden ind og lade det hele spire og gro. 

Jeg ser ligeledes, at mennesket såvel som naturen har cyklus og årstider i sig. At vi ikke er en maskine, der kan presses, som om der forår og sommer hele året. Vi kan ej heller bære frugt hele året, hele døgnet rundt. Der, hvor vi har glemt dette, søger vi sammen at finde ressourcen til, at kunne rumme og være med livets vilkår og trække vejret lidt igennem det.

Jeg arbejder i terapien, om det er kropsterapi, fysioterapi eller psykoterapi oplevelsesorienteret. Jeg sammenkobler alt min viden og erfaring, og tilpasser dette unikt til hver enkel klient.

Det har derfor været ganske naturligt for mig, at koble den naturvidenskabelige baggrund fundamenteret i fysioterapien med det psykoterapeutiske og spirituelle energetiske aspekt. På denne måde oplever jeg, at paletten af metoder og nuancer virkelig rammer plet i termen ”holistisk” – helhedsorienteret.

Visionen er i sidste ende at være med-facilitator til at skabe en verden af empati, ligeværd og menneskelige vækstmiljøer. En verden, hvor hvert enkelt menneske møder sig selv og verden med indre som ydre respekt, accept, tolerance og værdighed. Indre som ydre empati.

 

CV

  • Uddannet fysioterapeut fra UCN Nordjylland 2007 (3,5 år)
  • Spirituel Psykoterapeut 2010 – 2014 ved Human Education Group (4-årig)
  • Spirituel Trainer 2012 ved Human Education Group (1-årig)
  • Master i familie og parterapi ved Human Education Group 2012 (7 dages forløb svt. 77 timer)
  • Body Movement terapeut 2014 ved Human Education Group (danse og bevægelses terapeut) (1 årig)
  • Hypnotisør NGH 2017 (9 dage svt. 84 timer)
  • Naturterapeut 2017 (1-årig)

                      Fysioterapeutiske efteruddannelser:

  • BBAT 1+2 (psykosomatisk fysioterapi)
  • McKenzei Part A lænderyggen
  • Kinesiotapenin

Relevant erfaring

– Elitesports udøver siden 1994. Som ungdoms volleyspiller deltagende på talentcenter-hold. Deltaget i landsholdstræning samt landsholdsaspirant 1998. Spillede dame Elite volley fra 2001-2004, vandt bronze ved DM i 2002 samt deltog i Europacup turnering.

– Fra 1993-1999 uddannet samt udøvende børne- og ungdomstræner samt træner for Herre 3. division

– Fra 2006 – 2010 uddannet Gendai Reiki Shihan (mester – gennemgået Reiki 1,2,3,4 med meditativ selvpraksis og østerlandsk leveregelspraksis samt selvhealing og healing af andre, inklusiv øveaftener og erfa’grupper)

– 2007-2013 ansættelse på Rehabiliteringscenter for Flygtninge Region Nordjylland som kropsterapeut i tværfagligt samarbejde om behandling af flygtninge med symptomer på Post Traumatisk Stress Dissorder.

– 2013-2014 Aarhus rygklinik, kiropraktisk klinik.

– 2013-nu ansat som psykoterapeut ved Terapivagten.dk – en psykoterapeutisk telefonlinje.

– 2014-2016 ansat som mentor ved Aarhus kommune for unge mellem 15-30 år.

– 2014-nu underviser på Dansk Akademi for Kropsterapi.

– 2013-2018 tilknyttet underviser ved UCN Nordjylland på Fysioterapeut uddannelsen med undervisning i Fysioterapi til traumatiserede, Ressource-orienteret Kropsterapi, Body Awearness theraphy, Mindfullness.

– 2015-nu underviser ved Human Education Group. Underviser i kropsterapi, traumatologi, naturterapi, hypnose, integral sexologi samt Body Movement terapi.

– 2015-nu tilknyttet psykoterapeut på behandlingsstedet Stop Ung. Et opholdssted for unge med misbrugsproblematik. To gange månedligt modtager de unge terapi.

Facebook
Instagram